Hyttbloggen

Hyttbloggen

Om bloggen

Välkommen till hyttbloggen!

Vasselhyttans hembygdsföreningens anslagstavla där alla är välkomna att bidra med information, upplysningar eller frågor som rör Vasselhyttebyn. Lägg in din information under lämplig kategori som en kommentar så att även andra kan ta del av dina uppgifter!

Röjning av hyttplatsen

ArbetsgrupperPosted by Stefan Helsing Thu, March 26, 2009 09:34

Vi har för avsikt att röja upp kring Wasselhyttan, den gamla hyttruinen.

Om någon känner för att hjälpa till kontakta då Stefan Helsing 0581-400 01 eller Håkan Mossberg 0581-420 40. Hjälp behövs för borttransport av ris och hemved. Vi skall även röja fram platsen för konstgången nedströms vägbron över Storån. Har du en motorsåg, röjsåg eller traktor med lastmöjlighet, hör av dig.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Stefan Helsing Fri, April 17, 2009 18:24

Nu är det dax, för röjning alltså, på onsdag den 22 april gör vi ett första försök. Vi kör igång omkring kl.09.00. Om det är någon som känner att det blev för mycket påskmat så är ni välkomma till ett motionspasssmiley

Posted by Stefan H Tue, March 31, 2009 18:04

Röjningsjobbet kommer troligen igång efter påsk, det är fortfarande för mycket snö i hyttdalgången. Det måste ju bli låga stubbar:-)